BBC GoodFood September 2009

bbc goodfood issue september 2009BBC GoodFood belooft dat de maand september een maand is met makkelijke maaltijden, dit zijn makkelijke en snelle maaltijden die niet drukken op je budget. Verder recepten voor een week lang een anders gevuld lunchtrommeltje, krijg je alvast een voorproefje van het nieuwe BBC-programma Economy Gastronomy, een programma wat laat zien dat je van een basisrecept 3 andere maaltijden kan maken. September is het tomatenseizoen, dus natuurlijk een aantal recepten met tomaat in deze BBC GoodFood, Giancarlo en Katie Caldesi maken een zondagse lunch van drie gangen in Italiaanse stijl, John Torode heeft 4 nieuwe manieren voor maaltijden met gehaktballen en als slot een interview met Tom Parker Bowles prestentator van Market Kitchen. Dit en meer in dit september-nummer van GoodFood.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.