Aan Tafel met Sonja Schuurman door Nathalie Driessen & Amber van Rijn

Aan tafel met Sonja SchuurmanAan tafel met Sonja Schuurman is een kookboek met recepten van een bijzondere familie. Sonja Schuurman moeder van Katja en Birgit Schuurman heeft vele recepten en de familie haalt aan tafel allerlei herinneringen op. Het boek is ingedeeld in ‘samen eten & genieten’, ‘terug naar de tropen’, ‘camping cuisine’, ‘lang zullen we leven …’, ‘la familia’, ‘zomergrillen’, ‘what’s cooking bij Katja & Birgit?’, ‘licht in donkere dagen’ en ‘recepten in donkere dagen. Een aantal recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat of van een wijntip van Katja. Het boek staat boordevol anekdotes en foto’s uit het fotoalbum van de familie Schuurman. Ben je fan van de Schuurman zussen, dan is dit kookboek helemaal een musthave. Hou je gewoon van lekkere recepten dan kan je in dit kookboek ook wel wat vinden.

Titel: Aan tafel met Sonja Schuurman
Auteur: Nathalie Driessen & Amber van Rijn
Uitgever: Prometheus
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs:5,00

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)