Wat Doet Die Kip In Het Aquarium? door Adriaan de Boer

Wat doet die kip in het aquarium?In het boek ‘Wat doet die kip in het aquarium?’ schrijft Adriaan de Boer over een jaar eten en drinken. In 366 dagen van het jaar, schrikkeljaar wordt meegerekend, wordt er beschreven wat er die dag in een bepaald jaar is gebeurt op het gebied van eten en drinken. Wist je bijvoorbeeld dat op 1 oktober 1937 het Centraal Schoolmelk Comité in het leven is geroepen door de Nederlandse Zuivelcentrale, dat op 8 april 1952 door Jaap Boerwinkel, directeur van de organisatie van keurslagers, de slavink is uitgevonden doordat hij te veel ontbijtspek en schnitzel had overgehouden van de paasdis of dat de eerste pizza, van Pizza Hut, die ooit in de ruimte bezorgt is op 23 mei 2001 ? Dit en nog 363 andere eet- en drinkweetjes lees je in ‘Wat doet die kip in het aquarium?’.

Titel: Wat doet die kip in het aquarium?
Auteur: Adriaan de Boer
Uitgever: Atlas
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 24,90

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)