Foodies September 2009

foodies 2009 september magazineIn het september nummer van Foodies maar liefst 75 succesrecepten voor thuis, september wordt dus echt ‘home cooking’. Neem een kijkje in het derde kookboek van Tana Ramsay ‘Home Made’ maak alvast wat gerechten uit dit boek. Verder lekker en snelle ‘foodie’ gerechten, allerlei lekkers uit eigen land zoals bijvoorbeeld een bloemkoolsoep en gegratineerde mosselen, streetfood uit Marrakech en Zeeuwse trots, naast mosselen biedt Zeeland nog veel meer van eigen grond en water. Daarnaast kan je ook de heerlijkste gerechten maken met kaas en met de nazomergroenten, groenten die in augustus en september geoogst worden an als afsluiter in deze Foodies heerlijke gerechten met mango. In de rubriek ‘Wat eet de kok?’ komt Margo Reuten van restaurant Da Vinci aan het woord, in de keukenhulp staat de staafmixer centraal, de klassieker van de maand is de lemon curd en boer Koekoek verteld over zijn tomaten. In de kookschool leer je hoe je een uienbrood met spek en een kalkoenrollade met mosterdvulling stapsgewijs maakt. Dit en meer lees je in Foodies Magazine. Klik hier voor een voorproefje!

www.foodiesmagazine.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.