Bild der Frau / Party Hits

Bild der Frau - Party-HitsBild der Frau Party-hits is een extra uitgave van het Duitse wekelijkse magazine Bild der Frau. Party-Hits staat vol met tips en ideeën voor de gastvrouw en heeft maar liefst 91 recepten. Je vindt in Party-Hits Italiaanse, Griekse, Marokkaanse, Spaanse en Thaise recepten, krijgt recepten voor zomerse soepen, lekkere fingerfood recepten en recepten met gehakt. Verder wat zijn de beste kazen als nagerecht, wat is je drankenplan, van aperitief tot cappuccino en hartige bakrecepten. Naast de recepten in Party-Hits lees je ook hoe je een goed feest organiseert en tips hoe je met het warme weer je gerechten lekker fris houdt. Wil je recepten van Bild der Frau lezen, klik hier. Dit en nog meer lees je in deze Bild der Frau Party-Hits.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.