Vegetarisch Koken in 30 Minuten door Miki Deurinck & Kristin Leybaert

Vegetarisch koken in 30 minutenVegetarisch koken in 30 minuten, een kookboekje vol, zoals de titel al zegt, met vegetarische gerechten waarvoor je niet langer dan 30 minuten in de keuken hoeft te staan. Miki Deurinck en Kristin Leybaert van de Vegetarische Kookstudio hebben originele, lekkere, gevarieerde en creatieve vegetarische recepten gemaakt voor dit kookboek. Het boek is ingedeeld in ‘vluggertjes vooraf’, ‘soep’, ‘zonnige etentjes’, ‘exotische avonturen’, ‘vlotte gerechten voor herfst en winter’, ‘brood en spelen’ en ‘zoet met een vreemd accentje’. De recepten zijn stapsgewijs geschreven en een aantal recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. De recepten variĆ«ren van een Indische tomatensoep met balletjes, krokante tofuplakjes met een zuiders stoofpotje tot pitabroodjes met gebakken kaas en allerlei lekkere zoetigheden. Sommige recepten in dit boek zijn veganistisch, deze zijn dan ook voorzien van een kenmerk. Ben je niet vegetarisch? Een dagje vegetarisch is goed voor het milieu, dus maak bijvoorbeeld van donderdag veggiedag en start met de vegetarische recepten uit ‘Vegetarisch koken in 30 minuten’

Titel: Vegetarisch koken in 30 minuten
Auteur: Miki Duerinck & Kristin Leybaert
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 9,95

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.