Libelle Proeven

Libelle Proeven juni 2009Een zomers nummer van Libelle Proeven deze keer, met de bbq-toppers, no nonsense grillgerechten, geraffineerde zomersoepjes en bijzondere kersendesserts. Verder maak je eigen happy hour met zomerse drankjes en heerlijke fingerfood gerechtjes, allerlei recepten met versgedopte erwten en verborgen verleiders, recepten met fruit. Daarnaast gaat Libelle Proeven op snoepreis door Parijs en vindt daar de lekkerste culinaire adressen, wordt er een kijkje genomen bij Bakkerij Hoebeke in Geraardsbergen om te zien hoe een authentieke mattentaart gemaakt wordt en geeft Kwinten de Paepe van restaurant Trente zijn geheimen prijs in meesterwerk. Leuk om te lezen is het item over de lekkerste baan van de wereld: restaurantcriticus. Dit en nog veel meer lees je in Libelle Proeven!

Neem hieronder een voorproefje in deze Libelle Proeven

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.