Eat In

Eat In issue 5 september 2009Eat In ‘Stunning recipes from the world’s top chefs’, dat belooft wat, gerechten van wereld beste chef-koks. In dit nummer zijn de bekende chefs Rick Stein en Bill Granger, de andere recepten in Eat In zijn niet van bekende chefs. Rick Stein geeft een voorproefje uit zijn laatste kookboek en programma ‘Far Eastern Odyssey, Bill Granger maakt luxe gerechten die helemaal niet duur hoeven te zijn. Verder wordt er in Eat In onder andere gekookt met de seizoenen, is er de ‘alledaagse en weekend keuken’, koken voor en met kinderen rubriek en is er een rubriek met vergeten favorieten. Verder krijg je een masterclass huisgemaakte ravioli, inclusief recepten voor meer vullingen, een masterclass mosterd en een masterclass lam. Alle recepten in Eat In zijn voorzien van tekentjes voor hoeveel personen het recept is, hoe lang het duurt om het klaar te maken, wat het kost per persoon, of het ingevroren kan worden en hoeveel vet een gerecht bevat, handig. In Eat In staan natuurlijk nog veel meer recepten en leuke rubrieken!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.