Da’s Pas Koken Ontbijt & Brunch

Da's Pas Koken Ontbijt & BrunchOntbijt is eigenlijk het belangrijkste eetmoment van de dag, alleen wordt dat door tijdgebrek vaak overgeslagen of wordt er alleen maar een cracker gegeten met een glaasje melk. Maar er kan zoveel meer dan een cracker, eitje of bakje yoghurt tijdens het ontbijt of tijdens een brunch. Dat lees je in het kookboek Ontbijt & Brunch uit de serie Da’s pas koken. Elk recept in dit boek is voorzien van een foto van het eindresultaat. Het boek is echter niet voorzien van een specifieke indeling. Het begint ergens bij het ontbijt met een recept voor croissants en eindigt met zwaardere recepten voor de brunch zoals een luxe gehaktbrood. Een leuk boek om zo eens een ander ontbijtje klaar te maken.

Titel: Da’s Pas Koken Ontbijt & Brunch
Uitgever: Rebo International
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 4,99

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.