La Cucina Italiana Augustus 2009

La Cucina Italiana nummer 8 augustus 2009Misschien ben je net terug van een vakantie in Italië of ga je binnenkort. Met La Cucina Italiana kan je de sfeer van Italië nog even proeven. In dit nummer gaat La Cucina Italiana op culinaire ontdekkingstocht op het eiland Sicilië. In de keuken heb je voor veel karweitjes wel een mes nodig, wat zijn de mooiste messen? La Cucina Italiana zet ze op een rij. Verder ook een kijkje in de Nederlandse pastafabriek ‘Pasta Puro’ wat nu sinds een jaar bestaat. Wat zijn de echte smaakmakers van de harde kazen, de perfecte geraspte kazen. Daarnaast worden de vier belangrijkste Chinese keukens vanuit Italiaans oogpunt bekeken met uiteraard een aantal recepten uit de Kantonese, Sichuanese, Shandong en Jiangsu keuken. In de rubriek kookschool leer je 6 vissoorten beter kennen. Wat zijn de Italiaanse namen, hun vorm, kleur, herkenningspunten en hoe maak je de verschillende vissoorten schoon. Verder antwoord op de vraag wat er nu eigenlijk zo gezond is aan de citroen en maar liefst 88 recepten voor onder andere een snel, slim, voordelig en licht menu. Dit en meer lees je in dit nummer van La Cucina Italiana. wil je alvast een voor proefje nemen? Klik dan hier om online La Cucina Italiana te lezen.

www.cucinait.nl

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.