Elle Eten 4/2009

Elle EtenWat zijn de onmisbare kookboeken, pannen, helden, dressings, websites en recepten van de Elle Eten redactie? Dat is te vinden in het grote bewaarnummer van Elle Eten. Elle Eten neemt daarnaast ook een kijkje in het beroemste krakersrestaurant van Amsterdam ‘Hemelse Modder’, wat is het verhaal en wat zijn de recepten? Wie is Alain Caron en wat zijn zijn favorieten? Neem alvast een voorproefje uit het nieuwste boek van Rick Stein ‘Van kust tot kust’. In reizen wordt de 24-uurs keuken van Ho Chi Min stad in Vietnam bekeken, naast de KFC zijn er authentieke eetkraampjes en meer, uiteraard krijg je er echte Vietnamese recepten bij. In de column van Julius Jaspers de persoonlijke top 22 van culi-favorieten van Julius zelf. Dit en meer in deze Elle Eten!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.