Op Smaak / Smart

Op Smaak SmartHet magazine van Unilever Foodsolutions ‘Op Smaak’ heeft een nieuw jasje gekregen. Kleiner formaat en gedrukt op gerecycled papier. Reden: dan kan je het makkelijk op bergen en als je toch ‘Smart’ bezig bent doe dan gelijk iets goed voor het milieu. Dit nummer van Op Smaak staat dus dan ook in het teken van ‘Smart’. Hoe kan je ‘smart’ ondernemen in je bedrijf? Op Smaak interviewden Sven en Geertje van restaurant Coquille, winnaars Mijn Tent is Top 1, en Ton Snijders , kok in woonzorgcentrum Ter Reede over hun ‘smart’ ondernemersschap. Natuurlijk ook in dit nummer een aantal recepten, vier heerlijke zomerse recepten in het teken van smart cooking. Dit en meer in Op Smaak!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.