Taarten van Abel door Siemon de Jong

Taarten van AbelVan het populaire tv-programma ‘Taarten van Abel‘ is nu ook een boek uit. In dit boek vind je de allerlekkerste en allermooiste taarten uit de tv-serie. Nu kan je dus ook zelf de tractortaart van Loes of de hemelbedtaart van Rembrandt maken. Naast alle lekkere recepten vind je ook de verhalen achter de ‘taarten’, en lees je ook andere ingezonden brieven van kinderen. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan op de site van ‘Taarten van Abel’ een aantal recepten. Het boek is een vrolijk boek met allerlei lekkere foto’s, leuke zelfgeschreven brieven van kinderen en foto’s van de taarten zelf. Vooraf en achteraf in het boek geeft “Abel”, oftewel Siemon de Jong, tips hoe je de taarten kan maken, welke ingredi├źnten je het beste kan gebruiken en hoe je de basiscakes ook zelf kan maken. Kortom een superleuk boek als je van speciale taarten houdt.

Titel: Taarten van Abel
Auteur: Siemon de Jong
Uitgever: Nieuw Amsterdam
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 14,95

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.