Bakbijbel door Linda Collister

BakbijbelEen boek met alleen maar bakrecepten vind je in het boek ‘Bakbijbel’ van Linda Collister. Met meer dan 120 recepten kan je als beginner of ervaren bakker voldoende inspiratie opdoen voor je volgende baksel. Het boek is ingedeeld in ‘chocoladefantasie’, ‘zoete vlaaien & taarten’, ‘koekjes, biscuit & biscotti’ en ‘geurig brood’. Elk hoofdstuk wordt vooraf gegaan over weetjes van het onderwerp van dat hoofdstuk. Elk bakrecept is voorzien van een foto van het eindresultaat, foto’s waarbij het water je in de mond loopt. Een leuk ‘bakboek’ voor iedereen die zelf eens een taart wil maken!

Titel: Bakbijbel
Auteur: Linda Collister
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789043907842

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.