Julie & Julia Movie

Julie & Julia MovieVanaf 7 augustus in de VS en vanaf 15 oktober in de Nederlandse bioscopen: Julie & Julia. Het populaire boek van Julie Powell is dan eindelijk verfilmd. Meryl Streep vertolkt in deze film de rol van Julia Child. Zij is het grote voorbeeld van Julie, zij heeft zich als doel gesteld om alle recepten uit het kookboek ‘Mastering the Art of French Cooking’ van Julia Child in 1 jaar te koken. 365 dagen, 524 recepten, 1 kookboek. Het wordt een film waarbij de twee levens van Julia Child en Julie worden gevolgd. Het duurt nog even voordat de film bij ons draait, maar tot dan kan je van alles volgen via Twitter of Facebook. Klik hier om de trailer alvast te bekijken.

Bekijk hier de theatrical trailer vanaf ‘Simplystreep

Bekijk hier een video van Julia Child zelf. In deze video maakt zij voor het tvprogramma ‘The French Chef’ een omelet show!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.