Foodies Augustus 2009

Foodies MagazineMaar liefst 74 recepten in dit zomerse nummer van Foodies. Maak bijvoorbeeld heerlijke hapjes voor in de tuin op een zomerse dag, een van de drie mediterrane verwenmenu’s, speciale gerechten voor de barbecue of een recept voor als je een avondje alleen moet eten. Verder welke Griekse ingrediënten horen er in je keukenkastje te staan, wat is de beste snijplank en een voorproefje uit het kookboek ‘Abracadabrah!’. Het product van de maand is de artisjok, wat is het en natuurlijke lekkere recepten om mee te maken. Lees ook het interview met Michel Kagenaar van restaurant ‘Eten bij Michel’, wat eet hij als top-chef nu thuis? Natuurlijk vind je ook weer de vaste columns en rubrieken van onder andere Boer Koekoek, Julien Roux, de kookschool en Foodies proeft. Wil je alvast een voorproefje van deze Foodies? Klik hier om een aantal pagina’s van Foodies online te bekijken.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.