Plat Preféré 2

Plat PreféréVanaf september kan je op de Belgische zender Canvas weer een nieuwe serie Plat Preféré zien. In Plat Preféré gaat chef-kok Jeroen Meus op zoek naar de favoriete recepten van legendes. Hij ontmoet hiervoor vrienden van de legende, maar ook de productleveranciers. Het is een zoektocht naar de lekkerste producten, de streek waar de legende gewoond heeft om zo uiteindelijk het favoriete gerecht van de legende te kunnen maken en te serveren aan de uitgenodigde vriend van de legende. In de eerste serie zijn onder andere de legendes Freddie Mercury, Johnny Cash, Mariah Callas en Louis de Funes aan orde gekomen. Naast een nieuwe serie Plat Preféré komt half september ook een boek uit met recepten en verhalen uit de eerste serie. In deze serie zijn te zien legendes als Astrid Lindgren, Armand Pien, Bob Marley, Charles de Gaule, Bruce Lee, Greta Garbo, Toon Hermans en Ian Flemming.

Bekijk hier een stukje uit de aflevering van Astrid LindgrenBekijk hieronder de internationale trailer van Plat Preféré (Famous Foods):

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)