Lekker Zonnig

Lekker zonnigAls het zonnetje lekker schijnt heb je eigenlijk geen zin om lang in de keuken te staan. Het kookboek ‘Lekker Zonnig’ biedt dan uitkomst. In dit kookboek vindt je allerlei gerechten, hapjes en drankjes die snel op tafel staan. Het boek bevat maar liefst 200 recepten, dus alles wat je nodig hebt voor een warme zomerdag. Het boek is ingedeeld in ‘snacks’, ‘salades’, ‘zoetigheid’ en ‘drankjes’. elk recept is voorzien van een foto van het eindresultaat en veel pagina’s zijn voorzien van kleurrijke, zomerse illustraties. Met dit kookboek sta je dus maar heel even in de keuken voor een snelle maaltijd.

Titel: Lekker Zonnig
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 16,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.