Over De Kook

Over De Kook restaurant programma rtl
Vanaf maandag 31 augustus begint het nieuwe programma Over De Kook bij RTL5. In dit programma gaan 5 amateurkoks de strijd aan om de titel ‘beste amateurkok van de week te winnen’. Zij gaan koken in het restaurant de Beemster in Amsterdam waar Robert Kranenborg en zijn dochter Priscilla de scepter zwaaien. De jury van dit programma zijn de gasten van het restaurant. Klik hier om je nu al opgeven om vanaf 4 augustus tot eind oktober een avond lang lekker te eten en daarna je mening geven over wat er gemaakt is. Een culinair avondje heb je dan voor maar 17,50 per persoon. Klik hier om je nog op te geven als amateurkok, als je het aan durft een hele week met 4 anderen een restaurant te runnen. Vanaf 31 augustus is Over De Kook elke werkdag om 19:30 te zien op RTL5. Bekijk alvast de Promo! Heb je de aflevering niet gezien? Klik dan hier voor de aflevering online! (De aflevering staat niet direct na de uitzending online!). Ook de recepten die zijn gekookt staan online!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Over De Kook

  1. ikzelf werk in de voedingsmiddelindustrie. Zag tot mijn verbazing dat Robert Kranenborg en ook een kandidate zonder haarnetje het eten stond te bereiden alsook dat een van de dames oorbellen in had, zonder een haarnetje te dragen. Iets wat bij ons bedrijf een reden voor een schriftelijke waarschuwing is, en ook verboden is.
    Of hanteren ze in restaurants andere reglementen omtrent het hygiƫnisch omgaan met het eten tijdens de bereiding ervan???

  2. in de horeca is het niet verplicht om een haarnetje tedragen
    je haar moet wel vast zitten in een knot of vlecht
    oorbellen sieraden mogen weer niet in de keuken vanwege hygiene en verlies daar van