Puur Italiaans door Tobie Puttock

Puur Italiaans Tobie PuttockIn het tweede kookboek van Tobie Puttock ‘Puur Italiaans’ vind je Italiaanse recepten met alleen maar verse, pure ingredi├źnten. Tobie Puttock kiest in zijn boek voor 100% biologische, lokale en seizoensgebonden producten.

Het kookboek ‘Puur Italiaans’ is ingedeeld in ‘ontbijt’, ‘ salades’, ‘soepen’, ‘voorgerechten’, ‘pasta, risotto en gnocchi’, ‘vlees en gevogelte’, ‘vis, schelp- en schaaldieren’, ‘bijgerechten’, ‘nagerechten’ en ‘basisrecepten en extra’s’. Puur Italiaans is een lekker kleurrijk boek met niet alleen foto’s van de gerechten, van de gewassen en andere persoonlijke foto’s maar ook van de vele vrolijke illustraties. Binnenkort staat er wellicht een perfecte aardappelgnocchi met morieltjes en vanille, ossobucco van kalfsschenkel of een tiramisu van koffierisotto op tafel!

Elk recept in ‘Puur Italiaans’ is voorzien van adviezen voor mensen met voedselintollerantie. Daarnaast wordt elk recept vooraf gegaan door een toelichting van Tobie en bijna elk recept heeft een foto van het eindresultaat. Wat opvallend is aan dit kookboek is het kleine lettertype wat gebruikt wordt.

Tobie Puttock heeft het vak geleerd in ‘The River Caf├ę‘ en ‘Fifteen’ in London. Tobie Puttock runt nu ‘Fifteen’ in het Australische Melbourne.

Titel: Puur Italiaans
Auteur: Tobie Puttock
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789021545875

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)