BBC GoodFood Augustus 2009

BBC GoodFood Augustus 2009The Good Life is het thema van deze BBC GoodFood met een extra zomerse special met meer dan 60 ideeën en recepten met bijvoorbeeld een recept voor een huisgemaakte cornetto. Je mag alvast een voorproefje nemen uit Ainsley Harriott’s nieuwste boek waarin hij kookt met maar 5 ingrediënten. Levi Roots, presentator van het BBC programma Caribbean food made easy, heeft een aantal Caribische recepten met maar een paar ingredienten uit je eigen keukenkast. In de rubriek the modern vegetarian maakt Maria Elia deze keer de recepten, zoals een wortel, dille, amandel en feta baklava. Om helemaal de zomer door te komen kan je in deze GoodFood recepten voor super salades vinden en als je durft kan je experimenteren door te koken met abrikozen. Verder zijn er natuurlijk ook de vaste rubrieken met Gordon Ramsay, koken met Auntie Sara en het laatste nieuws en recepten van de Britse kooktv. Dit en veel meer in een lekker zomers nummer van BBC GoodFood.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)