Olive Augustus 2009

Olive Augustus 2009Minder uitgeven en toch lekker eten deze zomer is het thema van het augustusnummer van Olive. Valentine Warner kookt met de seizoenen, 3 manieren met courgette, een 11-pagina special met zomerse recepten, een masterclass varkenshaas van John Torode en wie wint de wedstrijd ‘de beste lasagne’ Gordon Ramsay of de Olive-lezer? Verder kent Olive de beste vakanties in het hoogseizoen voor de laagste prijs, weet Olive de beste adressen in Puglia en de lekkerste recepten van SiciliĆ«. Leuk is het item over Masterchef, wat is er gebeurt met de winnaars van Masterchef, Celebrity Masterchef en Masterchef Professional. Dit en meer in deze Olive!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.