Piece of Cake door Leila Lindholm

A piece of cakeLeila Lindholm is ooit als kind begonnen met haar eigen bakclub ‘Muffin Maffia’ en nu is dan haar boek ‘A piece of cake’ verschenen met de lekkerste bakrecepten. In ‘A piece of cake’ vnd je meer dan 200 favoriete en makkelijke bakrecepten van Leila. Het boek is ingedeeld in ‘in de koekjestrommel, oma’s lekkerste koekjes’, ‘op de taartschaal, zoet, zacht en feestelijk’, ‘gevuld gebak, kruimelig en overheerlijk’, ‘cakejes en muffins, van heel klassiek tot supermodern’, ‘ feestgebak, van opgerolde koek tot bruidstaart’, ‘vruchtenlimonade & koffiebroodjes, lekker, ongecompliceerd en feestelijk’, ‘hartig brood, verrassend aangenaam ontbijt op bed’, ‘volkorenbrood & knäckebröd, gezond en smakelijk met zuurdesem en rogge’, ‘lekker zoet zonder overn, supersimpele lekkernijen’, ‘sausen, cremes & jam’s, aandacht voor de vulling’ en ‘eerste hulp in de keuken, van mislukking tot succes’. Van veel recepten in dit boek zie je een foto van het eindresultaat en dat maakt dit boek een boek om je vingers bij af te likken. Het hoofdstuk ‘eerste hulp in de keuken’ is erg handig bij alle ‘waarom’ vragen als iets misgaat tijdens het bakken. Kortom een boek met bakrecepten die voor iedereen te maken zijn!

Titel: A Piece of Cake
Auteur: Leila Lindholm
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789021545912
Winkelprijs: 24,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.