delicious. Augustus 2009

licious. Augustus 2009delicious. staat deze maand in vuur & vlam met een bbq in de stad, 1 bbq op het strand en 2 bbq’s op z’n Australisch en de rubriek shopping die op zoek gaat naar de leukste barbecue gadgets. Ook de rest van delicious. is in zomerse stemming. Zo gaat Jamie Oliver alfresco, Valli Little stelt een beachlunch samen en snelle recepten die in de vakantie of na je werk snel op tafel staan. Verder gaat Onno Kleyn in zijn laatste column van deze serie op zoek naar de lekkerste Ardennerham, Cor Hospes zit aan tafel met fooddesigner Annelies Hermsen en de hotspots voor de lekkerbek zijn deze maand in Kennemerland te vinden. Vinologe Ellen Dekkers geeft antwoord op de vraag of je wit en rood mag mengen tot rose en verteld delicious. wat de drie lekkerste wijnen bij de barbecue zijn. Dit en veel meer in een lekker zomers nummer van delicious. Klik hier voor een voorproefje van het augustusnummer van delicious.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)