Allerhande 08/2009

allerhande 8-2009156 pagina’s met de pure smaak van Italie vind je in dit nummer van Allerhande. In dit nummer vind je recepten voor allerlei pastasoorten, de favoriete klassiekers van 4 Italiaanse thuiskoks, recepten uit 6 Italiaanse streken en recepten voor een Siciliaans menu. Ook in jouw recept, mijn recpet koken twee kookschrifthouders elkaars Italiaanse gerecht, daarnaast bezoekt Allerhande flavio Pok, eigenaar van Ballarini, maker van onder andere mascarpone en in de kinderkeuken wordt een lekkere minipizza met groenten gemaakt. In bekende moeder een interview met Laura Zavan, schrijfster van het kookboek My Little Italy en probeer ook het recept van Rita en Ubaldo Pierantoni van het restaurant Aurora in Florence. Deze Allerhande eindigt met de lekkerste toetjes van het seizoen: toetjes met Frambozen. Dit en veel meer in deze Allerhande, gratis af te hallen bij de Albert Heijn of klik hier om dit nummer van Allerhande online door te bladeren!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)