Koken & Genieten

koken & genietenHemelse kersentaarten in deze Koken & Genieten zoals onder andere een kersen-cheesecake, Schwarzwwalder kersengebakjes en de kersen-yoghurttaart van de cover. Verder allerlei recepten met bonen, recepten met vis om fit van te worden, recepten voor een echte Engelse picknicks en snelle zomersnacks voor als het zonnetje buiten schijnt. Het menu van de maand is een voorgerecht van gemengde salade met honing-mosterdsaus, als hoofdgerecht varkenshaas met gevulde champignons en courgette en als nagerecht een kersensoep met sneeuwvlokjes. Daaraast maakt lezer Rodolfo Pereira in de rubriek ‘mijn recept’ een Bacalhau. Dit en nog veel meer in Koken & Genieten!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.