La Cucina Italiana Juli 2009

La Cucina ItalianaHet laatste nummer van La Cucina Italiana is vorig jaar december verschenen en na een half jaar is er eindelijk weer een nieuw nummer van La Cucina Italiana verschenen. De uitgever van magazines Foodies en Koken & Genieten brengt vanaf nu La Cucina Italiana maandelijks, in plaats van twee-maandelijks, uit. Natuurlijk is La Cucina Italiana geheel vernieuwd. In dit nummer vind je maar liefst 82 Italiaanse zomerrecepten die zijn ingedeeld in onder andere ‘snel menu’, ‘slim menu’, ‘voordelig menu’ en ‘licht menu’. Verder vind je ook handige stap-voor-stap recepten en is er een rubriek bekend uit de Foodies ook in dit magazine verschenen, namelijk ‘Kookschool’. Verder krijg je tips van de chef, deze keer over suikersiroop en informatie over ingredi├źnten met Italiaanse tomaten en passievrucht. Het eerste nummer van La Cucina Italiana ligt nu in de schappen voor de kennismakingsprijs van 3,99.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)