Proef…

Proef... nummer 5 2009Proef… staat deze keer in het teken van de vakantie met tips hoe je op vakantie kan improviseren op je campingpitjes, hoe je in verschillende talen iets kan bestellen en snelle lunchrecepten voor op vakantie. Verder wat kan je allemaal doen met kalkoen met een recept voor kalkoentournedos met knoflook-citroensiroop, gaat Proef… op stap in Napels en wordt het zonnige zuiden geproefd met olijfolie. Nieuw in dit nummer is de column van Yuri Wiesen chef-kok van restaurant 1910 in Eindhoven. Dit en meer in deze Proef…, gratis verkrijgbaar bij je Keurslager.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.