Reis Om De Wereld In 80 Dagen door Madelon Schoemaker

Reis om de wereld in 80 receptenDe vakantie staat nu echt voor de deur, binnenkort gaan we weer met zijn allen op vakantie naar wellicht verre landen of gewoon lekker in Nederland. Schrijfster Madelon Schoemaker heeft tijdens haar vakantie gerechten geprobeerd en recepten ontfutseld. Uiteindelijk zijn deze recepten gebundeld in het boek ‘Reis om de wereld in 80 recepten’. Het boek neemt je mee naar Saudi-Arabië, Kenia, Zuid-Afrika, Dubai, Amerika, Aruba, Bahama’s, Thailand, Maleisië, Costa Rica, Egypte, India, Kroatië, Zwitserland, Marokko, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, Engeland, Australië, Indonesië, Suriname, Japan, Nederland en Brazilië. Elk recept heeft zijn eigen verhaal wat ook door de schrijfster verteld wordt en door het hele boek vind je verschillende reisverslagen terug in de vorm van tekst en foto’s die zijn gemaakt door Peter de Ruiter. Kortom ‘Reis om de wereld in 80 recepten’ is een boek met allerlei gerechten uit de diverse uithoeken van de wereld en gerechten van dichtbij. Even proeven van de vakantie!

Titel: Reis om de wereld in 80 dagen
Auteur: Madelon Schoemaker
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2008

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)