No Time To Cook door Donna Hay

No time to CookWie kent het eigenlijk niet? Er moet weer gekookt worden en je hebt eigenlijk helemaal geen tijd om in de keuken te staan. Donna Hay heeft voor haar laatste boek ‘No time to cook’ maar liefst 240 lekkere, gezonde en snelle recepten geschreven.

Het boek is ingedeeld in ‘slim combineren’, ‘snel & smaakvol’, ‘een koekenpan’, ‘een kookpan’, ‘een ovenschaal’, ‘een deel nu, een deel later’ en ‘snelle desserts’. Tussen de hoofdstukken door leert Donna je allerlei snelle trucjes voor ‘ontbijt & brunch’, ‘marinades & smeersels’, ‘saladegarnituur’, ‘sauzen & salsa’s’, ‘groentegarnituur’, ‘hapjes’ en ‘ zoete traktaties’. Het boek is net als de andere Donna Hay kookboeken (en Donna Hay Magazines) helemaal in de Donna Hay stijl. Snelle en duidelijke recepten met foto’s van het gerecht zelf. Her en der door het boek heen vind je allerlei bruikbare tips van Donna Hay. Als afsluiter in ‘No time to cook’ vind je een uitgebreide woordenlijst. Als je een bepaald ingredi├źnt niet kent kan je in de woordenlijst vinden wat het is en hoe je het eventueel kan gebruiken.

No time to cook van Donna Hay is een kookboek waar je veel inspiratie uit kan halen als je een week voor de boeg hebt waarin je weinig tijd hebt om te koken (en het is een kookboek vol recepten waarbij je uiteindelijk weinig afwas aan overhoudt).

Titel: No Time To Cook
Auteur: Donna Hay
Uitgever: Van Dishoeck (Unieboek)
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789047508953
Winkelprijs: 29,99

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.