Liefde, Lust en Pasta door Giulia Melucci

Liefde, lust en pastaLiefde, Lust en Pasta is een chicklit en kookboek in een, het bevat namelijk maar liefst 66 recepten. Liefde, lust en pasta is een zoektocht van een vrouw naar de liefde en het perfecte liefdesgerecht. Als New Yorkse denkt Giulia voor elke man het perfecte gerecht te weten waarmee ze zijn hart aan zich kan verbinden, maar ze kent evenveel gerechten om haar liefdesverdriet te verdringen als de relatie weer voorbij is.

Liefde, Lust & Pasta is een snel geschreven boek in de ik-vorm, leest lekker snel weg en is eigenlijk perfect voor als je op vakantie gaat naar Italiƫ. Je hebt gelijk een kookboek mee voor heerlijke, snelle Italiaanse gerechten!

Bekijk hier een video met de auteur van dit boek, Giulia Melucci:

Titel: Liefde, Lust en Pasta
Auteur: Giulia Melucci
Uitgever: Van Holkema & Warendorf (Unieboek)
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 18,99

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)