Sonja 4/2009

Sonja Magazine 4 juli / augustus 2009Een lekker vakantienummer van Sonja met 4 hoogzomer weekmenu’s en veel items over hoe je op vakantie lekker kan eten en toch op gewicht kan blijven. Hoe kan je Sonja-proof barbecue├źn en welke gerechten maak je nu op de camping? Sonja heeft antwoord en recepten! Verder zit Sonja aan de tafel bij, hoe kan het ook anders, Rik Felderhof, met wie ze samen haar laatste boek ‘Verleg je grenzen’ heeft geschreven, ook kan je een interview lezen met Robert Verweij, de laatste kok bij Life & Cooking inclusief zijn menu met recepten en vertelt Marijke Helwegen over haar vechtrelatie met eten. Natuurlijk ook veel recepten, heerlijke hoogzomersalades, verrukkelijke ijscoupes, Afrikaans eten en hoe je stapsgewijs paella kan maken. Natuurlijk ook weer de normale rubrieken in dit nummer zoals het eetweetboek, de vragen aan Sonja, SAS-column en man & motivatie. Weer een lekker dik nummer met allerlei tips die je kunnen helpen bij het afvallen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Sonja 4/2009

  1. Weten jullie nog iemand die dit nummer nog heeft,heb die van mij aan een vriendin gegeven en is bij verbouwing verloren gegaan. Is niet meer tekoop bij Sonja.

    B.v.d.

Reacties zijn gesloten.