Foodies Juli 2009

Foodies juli 2009Proef de zomer met de 78 zonnige recepten met deze Foodies. In dit nummer vind je ideale recepten voor een warme zomer: 10 recepten die verrassend snel op tafel staan, 6 recepten waarbij je niet achter het fornuis hoeft te staan en lekkere recepten voor verschillende gerechten op de barbecue! Lees ook alvast het voorproefje uit het nieuwste Donna Hay boek ‘No time to cook’ met uiteraard een aantal snelklaar recepten uit het boek. De ingredienten van de maand zijn de tomaat en bonen. Heb je zin in Chinees, met een aantal recepten uit deze Foodies maak je het gewoon zelf. Als afsluiter in deze Foodies heerlijke recepten met het zomerse rood fruit. Dit en natuurlijk alle maandelijkse rubrieken in het juli nummer van Foodies. Klik hier om alvast een paar pagina’s van Foodies te bekijken!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.