Boodschappen Juli 2009

Boodschappen 7 juli 2009Een superzomers nummer van Boodschappen met verrrukkelijke zomerse vegetarische recepten zoals trostomaten gevuld met pesto-risotto of de rucola tuinbonen salade met mozzarella en zomerse pakketjes op de barbecue zoals een gevulde courgette met ricotta, amandel en sjalotjes of een vissandwich met sinaasappel en balsamico. Anneliese maakt in ‘koken met …’ 3 gerechten met fruit, Juan maakt samen met Saskia van Boxmeer empanada’s uit de Colombiaanse keuken en Sanne maakt in kookkunst een zomers hoorntje. Helemaal superzomers zijn de Spaanse tapas van de grill en een heerlijke rosé gekozen uit de top drie van Boodschappen. Dit en meer vind je allemaal in deze Boodschappen. Klik hier om te zien waar je het magazine Boodschappen gratis kan halen bij je in de buurt!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Boodschappen Juli 2009”

  1. Ik ben op zoek naar de recepten in Boodschappen van juli 2009 Tapas van de grill.
    Met name de kipspiesjes met amandelen.
    Kan iemand mij daaraan helpen?
    Ik wil deze graag met Sinterklaasavond maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.