Tefal Lekker & Gezond Club

Tefal Lekker & Gezond ClubHeb je een ActiFry of een VitaCuisine? Dan kan je lid worden van de Tefal Gezond & Lekker club. Je ontvangt dan een handige receptenmap die je ook kan gebruiken als receptenstandaard voor de receptenkaarten. Maandelijks ontvang je 3 receptenkaarten, het recept van de maand van een clublid en recepten van Mathijs Vrieze. Bij het eerste setje receptkaarten zit naast een recept van mijzelf ook een recept van Elisabeth van der Ark, zij is tevens beheerder van de ActiFry Hyves! Met al je maandelijkse receptkaarten heb je al snel een kookboek bij elkaar met recepten van ActiFry en VitaCuisine gebruikers, en wie weet krijg je je eigen ingezonden recept op een receptenkaart!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Tefal Lekker & Gezond Club

 1. Wat lief van je.

  Ik vind ze er ook heel mooi uitzien en de standaard is super handig gemaakt. Zou haast zelf een boekje willen maken op deze manier, hihi.

  Fijne zondag,
  groetjes,
  Elisabeth

 2. Wij zijn al 3 jaar verhuist zinsdien hebben wij helemaal geen maand recepten meer gehad , zou het mogelijk zijn dat wij ze toch voortaan kunnen krijgen , hartelijke gr adri verhart

  1. Hallo,
   deze site is niet van Tefal, Tefal zal je op een andere manier kunnen bereiken.

   Wat ik wel weet is dat Tefal al een tijd is gestopt met het toesturen van recepten voor de Actifry en Vitacuisine. Reden was dat men toch liever digitaal verder wilden gaan.

   Groet Anja

Reacties zijn gesloten.