Zoete Verleidingen door Lonny Gerungan

Zoete verleidingenHet tweede boek wat tv-kok Lonny Gerungan heeft uitgebracht is het boek ‘Zoete Verleidingen – cakes en koekjes uit de keuken van mijn vader’. Met de recepten in ‘Zoete Verleidingen’ heeft Lonny bijzondere herinneringen. Het boek is ingedeeld in ‘koken’, ‘stomen’, ‘bakken’, ‘frituren’ en ‘dranken en smoothies’. Net als ‘Hartige Verrassingen’ eindigt ook dit boek met een uitgebreide uitleg over de gebruikte ingrediĆ«nten. Naast de foto’s van de gerechten, die je het water in de mond doen lopen, zie je ook foto’s uit het geboorteland van Lonny. Naast onder andere Klepon (rijstebloemballetjes gevuld met palmsuiker), Bah Pao (gestoomde gevulde broodjes) en Onde Onde (koekjes gevuld met mungbonenpuree) vind je in Zoete Verleidingen ook het recept voor een authentieke spekkoek! Een leuk boek voor als je eens iets verrassend wilt serveren!

Titel: Zoete Verleidingen
Auteur: Lonny Gerungan
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789059562776
Winkelprijs: 14,95

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)