Jamie Magazine 4

Jamie MagazineHet nieuwe nummer van Jamie Magazine ligt weer in de Nederlandse schappen! Met maar liefst meer dan 130 zomerse recepten en veell reportages weer een nummer om lekker lang te lezen. In dit nummer een reportage over het diner wat Jamie Oliver heeft gekookt voor de wereldleiders van de G20 die dit jaar in London bijeen kwamen. Jamie geeft zijn verhaal van deze dag en natuurlijk de recepten van de gerechten die hij aan wereldleiders als Barack Obama heeft geserveerd. Ook lees je meer over Jamie’s laatste project de ‘Recipeas’, een roze tempel in zuid London. Leuk is de rondreis op de Vespa door SiciliĆ« inclusief authentieke Siciliaanse recepten en de culinaire trip Lissabon. Zoals altijd ook in dit nummer weer de poster met snelle, lekkere en gezonde recepten. Als afsluiter in deze Jamie Magazine een stripverhaal over hoe je Coq au Vin maakt. Dit en natuurlijk veel meer lees je in Jamie Magazine. Neem hieronder al vast een voorproefje en bekijk een paar pagina’s van dit nummer!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)