Olive Juli 2009

Olive Juli 2009Zomerse recepten in overvloed in dit nummer van Olive, maar liefst 101 recepten kan je vinden. Valentine Warner maakt weer recepten met producten van het seizoen, Gordon Ramsay gaat de strijd aan met een lezeres om de beste beef wellington, maak de cakes uit het item American beauty of maak iets van de 10 recept ideeën met zalm. Verder onderzoekt Olive soja, gaat Olive langs 10 lokale shops die echt de top in Groot Brittannië zijn. In het reis onderdeel van Olive worden de culinaire budget trips bekeken. Zo gaat Olive naar onder andere Praag en Istanbul, ook gaat er een uitgebreide reis naar Indonesië, inclusief 3 authentieke recepten. Al deze items en meer uit deze Olive brengen je nu alvast in echte zomerse sferen! Klik hier om door een aantal pagina’s van Olive online te bladeren

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.