Patisserie & Desserts 14

patisserie & desserts 14Nummer 14 van Patisserie & Desserts ligt weer op de deurmat en in de kiosken (voornamelijk in België). Dit nummer begint met recepten van Wouter Keersmaekers van restaurant De Schone van Boskoop. Wouter maakt onder andere chocoladekroketten en een tarte tatin van appelen. Ook Peter de Clercq, wereldkampioen barbecueën in 2003, geeft enkele dessertrecepten prijs zoals een gegrilde chocolademoelleux met een espuma van gin-tonic. Benieuwd hoe snoepspekken, schuimblokken gemaakt worden? In deze Patisserie & Dessers wordt er een kijkje genomen bij Hoepman Suikerwerken. Het hele proces wordt van begin tot eind gevolgd. In de serie entremets nu het vervolg op beslagen. Hans Heiloo behandeld deze keer koud beslag. Daarnaast wordt er een kijkje genomen bij Patisserie Holtkamp in Amsterdam en zij geven het recept van de lekkerste bonbon van Nederland in 2008 prijs. Wat verder weg, in Canada, bezoekt Patisserie & Desserts twee bedrijven voor de serie ‘brood wereldwijd’. Leuk en interessant is het artikel over patisserie met de magnetron, kan dit echt? Als afsluiter in deze Patisserie & Desserts de lekkerste patisserie adressen in Praag. Dit en nog veel meer in Patisserie & Desserts 14!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.