Weg met de Weegschaal door Meijke van Herwijnen

Weg met de weegschaal meijke van herwijnenAlle diëten al geprobeerd en hebben ze geen van allen succes gehad? Lees dan het boek ‘Weg met de weegschaal van Meijke van Herwijnen. In dit boek leer je met je lichaam samen te werken door het geheim te leren van het goed omgaan met eten. In ‘Weg met de weegschaal’ vind je geen weekmenu’s of slanke recepten maar vind je de hoe’s en waarom’s van het gezond eten.

Het boek begint met de basis. Waarom lukt het afvallen niet, neem een besluit en de basis van het eten. Vervolgens leer je hoe je lichaam werkt met items als hoe je jezelf hebt bij je verandering. In deel 3 wordt geef je lichaam wat het nodig heeft. Hierin leer je wat buik voeding is, wat voedzaam eten is en hoe je dit kiest. Deel 4 behandeld smaak en onrust. Eet je voor de smaak, proeven, emoties, stress en eten zijn onderdelen die onder andere behandeld worden in dit deel. In het laatste deel, deel 5, ga je aan de slag met jezelf met allerlei informatie en tips waarop je moet letten als je je gewicht wilt verminderen.

Door het hele boek vind je korte praktijkvoorbeelden en aan de hand van deze voorbeelden worden de diverse delen verder uitgewerkt. ‘Weg met de weegschaal’ heeft naast dit boek een uitgebreide internet site waar je onder andere een gratis minicursus kan volgen!

Meijke van Herwijnen heeft voeding en gezondheid gestudeerd aan de Wageningen Universiteit en heeft zich gespecialiseerd in communicatie, coaching en training.

Titel: Weg met de weegschaal
Auteur: Meijke van Herwijnen
Uitgever: Spectrum
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789027447913
Winkelprijs: 18,49

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.