Heerlijk Frans Koken

Aldi Heerlijk Frans KokenIn de serie Heerlijk koken van de Aldi is alweer het vierde deel verschenen. In dit deel ‘Heerlijk Frans Koken’ kan je de Franse keuken ontdekken met betaalbare ingrediënten van de Aldi. Ook dit deel is net als de overige delen weer ingedeeld in ‘oh zo snel’, ‘door de week’, ‘van alles en nog wat’, ‘wereldberoemd’ en ‘neem je tijd’. Alle recepten in Heerlijk Frans Koken zijn simpel te maken en door gebruik van weinig ingrediënten ook goedkoop. Een aantal recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Verder vind je in dit kookboek meer informatie over typisch Franse ingrediënten. Heerlijk Frans Koken is een leuk boekje voor de kleine portemonnee. Het kookboek is vanaf vandaag voor 3,99 te koop bij de Aldi!

Titel: Heerlijk Frans Koken
Verschijningsjaar: 2009
In opdracht van: Aldi

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)