delicious. Juli 2009

 delicious. 2009 juliEen zomercollectie van lekkere, gezonde en extra easy recepten in deze delicious. Jamie Oliver maakt makkelijke maaltijden voor een warme zomer. Onno Kleyn gaat in de boer op naar kruidenkwekerij Bastin. Het ingrediĆ«nt van het seizoen is de biet, wat is het en wat kan je er meemaken? Lonny Gerungang kookt uit de Balinese keuken, een voorproefje uit zijn laatste kookboek. Heerlijke salades van Belinda Jeffery en heerlijke desserts met zomerfruit. Verder gaat de culinaire trip richting het Belgische Knokke en lees je in deze delicious. de lekkerste culinaire adressen en Cor Hospes spreekt met Dominique Persoone, de rock’n roll chocolatier. Dit en veel meer zomerse artikelen en recepten lees je natuurlijk in deze delicious. Klik hier voor een voorproefje van deze zomerse delicious.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)