Wat Is Nu Gezond? door Prof. Dr. Martijn B. Katan

Wat is nu gezond? herziene en uitgebreide editieWat is nu gezond? Stel je die vraag ook vaak als je de ingrediĆ«ntenlijst van een bepaald product leest? Dan biedt het boek ‘Wat is nu gezond?’ van Prof. Dr. Martijn B. Katan een boek wat zeker de moeite waard is om te lezen. ‘Wat is nu gezond?’ is en boek vol fabels en feiten over voeding. Op een wetenschappelijke wijze wordt de dagelijkse voeding benadert. Het boek is ingedeeld in ‘wegwijs tussen feiten en fabels’, ‘wat heeft voeding voor effecten op de gezondheid’, ‘het ontbijt’, ‘de kinderen naar school’, ‘koffietijd’, ‘lunch’, ‘fruit’, ‘borreltijd en snacks’, ‘avondeten’, ‘bedtijd, vitamines en erotiek’, ‘sporten’, ‘de strijd om de slanke lijn’, ‘ongewenste stoffen in het eten’ en ‘waar vind je informatie over gezond eten’. Door dit boek kom je er achter welke effecten voeding heeft op ons lichaam, zoals voedselintollerantie bij kinderen, maar ook over het eten van vlees en de milieu effecten daarvan. Het boek ‘Wat is nu gezond?’ is op een heldere manier beschreven en is daardoor voor iedereen toegankelijk. ‘Wat is nu gezond?’ is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met voeding, mensen die aan de lijn zijn, sportmensen, ouders met kinderen en ga zo maar door.

Prof. Dr. Martijn Katan is hoogleraar voedingswetenschappen aan het instituut voor gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en is daarnaast regelmatig te zien, te horen of te lezen in de verschillende media.

Titel: Wat is nu gezond?
Auteur: Prof. Dr. Martijn B. Katan
Uitgever: Bert Bakker
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789035133518
Winkelprijs: 14,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.