Skinny Bitch in the Kitch door Rory Freedman & Kim Barnouin

Skinny bitch in the kitchNa het succes van Skinny Bitch kon het kookboek van de schrijfsters Rory Freedman en Kim Barnouin ‘Skinny Bitch in the Kitch’ niet uitblijven. Skinny Bitch in the Kitch is dan ook zeker een kookboek wat je als lezer van Skinny Bitch zeker moet lezen. Je weet nu al welke producten je moet gebruiken en nu kan je zien hoe je die producten in lekkere recepten kan verwerken. Na een korte inleiding beginnen de recepten die zijn ingedeeld in: ‘onwijs lekkere ontbijten’, ‘pms (pissige momenten snacks), ‘volwassen hapjes’, ‘stoere soepen en stoofpotten’, ‘slanke-den-salades’, ‘voluptueuze sandwiches’, ‘ wereldbitch’, ‘bitch a la Italiana’, ‘lekker vies’, ‘ stevige kost voor skinny bitches’, ‘goddelijke dressings, sauzen en smeersels’ en ‘happy endings’. Als laatste deel in dit boek krijg je een uitleg over de veganistische producten die in dit boek gebruikt worden. Verder vind je door het boek handige tips en leuke illustraties. Denk je dat het moeilijk wordt om een lekker recept te vinden en denk je dat sla het enige is wat je mag eten? Dat valt in ieder geval mee, zelfs voor botersprits od echte brownies vind je in Skinny Bitch in the Kitch!

Rory Freedman en Kim Barnouin wonen beide in Los Angeles. Rory werkte als agent voor Ford Models en Kim is voormalig model geweest en heeft een studie hollistische voedingsleer gevolgd. Het eerste boek van de schrijfsters ‘Skinny Bitch’ is het lijfboek van Victoria Beckham.

Titel: Skinny Bitch in the Kitch
Auteur: Rory Freedman & Kim Barnouin
Uitgever: Truth & Dare
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789049998615
Winkelprijs: 13,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.