BBC GoodFood Juli 2009

BBC GoodFood Juli 2009Volgens de cover van BBC GoodFood heeft dit nummer 120 redenen om thuis te eten. Maak 1 of meer zomerse gerechten met courgette, maak een modern vegetarisch gerecht van Annie Bell, smul van Valentine Warner’s ultieme desserts, recepten voor een lunchsalade en volg Gordon Ramsay’s masterclass en maak de zomerse artisjok en asperge salade. Verder wordt er een kijkje genomen in de keuken van Michael Caines, hoe kweek je je eigen keukenkruiden, wat kan je snel en makkelijk maken op de camping en als afsluiter een interview met ‘The Hairy Bikers’. Natuurlijk kookt Auntie Sara ook deze keer met de kids, lees je alles over wat je moet hebben in je keukenkast voor de Indiaase keuken en lees je alles over ‘kook-tv’ inclusief recepten uit de verschillende kookprogramma’s. Dit en meer vind je in het juli nummer van BBC GoodFood.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)