Hip Holland

Hip HollandHip Holland! is een kookboek vol Hollandse tradities en heerlijkheden. Wat is nu typisch hollands? Dat is niet het bord spaghetti of de croissants op zondagochtend, maar wat dan wel? Hip Holland! heeft hierop het antwoord. Je leest over het koningshuis, delftsblauw, de koeien, tulpentips en natuurlijk lees je over Sinterklaas. Maak zelf stroopsoldaatjes. zoete en zoute drop, gekleurde nougat of wijnballen. Geniet van rodekoolsalade, roergebakken boerenkool, gerookte paling of een andijviestamppotje met komijnekaas en spek. Lees ook over de Hollanders waar we trots op zijn en andere wetenswaardigheden wat Nederland typisch Holland maakt. Hip Holland! is een kleurrijk en heerlijk boek welke een leuk geschenk kan zijn voor je tante in Amerika, je zus in Australiƫ of iemand in welk land dan ook. Hip Holland! heeft een hip design, oer-Hollandse recepten met een vleugje nu en veel tradities.

Titel: Hip Holland
Uitgever: Imagebooks
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789059646612
Winkelprijs: 14,95

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.