Allerhande 07/2009

Allerhande 7 juli 2009Het julinummer van Allerhande staat in het teken van zomers voordeel. Allerhande garandeert met dit budgetnummer betaalbaar genieten. Lees hoe je van de zomer kan profiteren door seizoensproducten te gebruiken, hoe je mediterraans kan genieten met weinig ingrediënten en hoe je met een klein budget een lekkere barbecue kan organiseren. In de kinderkeuken vind je recepten voor een spinazietaart en tortillawraps met tonijn en ook in dit nummer allerlei recepten met de zoete delicatesse: de aardbei en lees wat bekende moeder Leontien van Moorsel haar dochter Indy voorschoteld. Dit en veel meer vind je in deze Allerhande, klik hier om de Allerhande online te lezen of haal de Allerhande bij de dichtstbijzijnde Albert Heijn supermarkt!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*