Wining & Dining 2/2009

Wining & Dining 2009 nummer 2Wining & Dining, het tijdschrift voor fijnproevers, staat deze keer geheel in het teken van de zomer. Proef de zomer met de seizoensproducten, maak de recepten die Wining & Dining maakte bij de zomerse wijn Condesa Eylo Verdejo en lees meer over de Toscaanse keuken. Daarnaast krijg je een voorproefje uit het nieuwste kookboek van Ramon Beuk ‘Wat van Fair komt’, hij kookt in dit boek met Fairtrade producten en ook een voorproefje uit het kookboek ‘A Table’ van Jane Webster. Lekker zomers in de reportage van ijskoningin Astrid Birza, vinoloog Menno Simon reisde af naat Costa Daurada en bezocht de wijnkathedralen, genoot van hun wijnen en de Catalaanse keuken. Verder meer over de wijncommunity Wine Wine Wine, een interview met het wijnschrijfduo Ruit & Rijst, maakt Marco Argante Florentijnse kipkroketjes bij zijn column en meer over de laatste trend op kookgebied ‘buiten koken’. Dit en meer in dit zomer nummer van Wining & Dining!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.