De Dunne Vegetariër – Antoinette Hertsenberg

De dunne vegetarierIn de Dunne Vegetariër heeft Antoinette Hertsenberg, na het succes van Vegeterranean’, haar eigen vegetarische recepten verzameld en gebundeld. De recepten zijn allemaal te maken in een handomdraai. Na algemene informatie over vegetarisme volgen de recepten. De recepten zijn ingedeeld in ‘soepen’, ‘aan tafel’, ‘sla’, ‘erbij’ en ‘wie zoet is..’. De recepten hebben niet al te veel ingrediënten, zijn in duidelijke stappen beschreven en een groot aantal zijn voorzien van een foto van het eindresultaat. Ben je vegetarisch of wil je eens vaker een dag zonder vlees en heb je daarnaast eigenlijk weinig tijd om wat lekkers op tafel te zetten? Lees zeker dan dit boek en maak de recepten. Neem ook eens een kijkje op de site ‘DeVegetariër‘ !

Titel: De Dunne Vegetariër
Auteur: Antoinette Hertsenberg
Uitgever: Karakter
Verschijningsjaar: 2009
Winkelprijs: 19,95

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.