Let's Cook It TV, culinaire video site!

Let's Cook It TV, culinaire video site!Al even online is de Belgische culinaire video-site Let’s Cook It TV. Deze site is een inspiratiebron voor in de keuken met videorecepten voor de beginnende kok maar ook voor de gevorderde kok. Let’s Cook It TV werkt samen met de beste chef-koks: Felix Alen, Joost van Roosmalen, Hein Geers, Jeroen van Oijen, Koos Gijzenij, Danny Jansen, Herbert Robbrecht, Tim Teck en de leraren van hotelschool Spermalie. Naast veel videorecepten, die in duidelijke categorien staan, vind je op Let’s Cook It TV ook video’s over het maken van cocktails, keuze in wijn, tafeldecoraties, basistechnieken en praktische tips. Let’s Cook It TV heeft zelfs al de top 100 bereikt van onmisbare sites volgens de Belgische krant De Standaard. Een kijkje nemen is zeker de moeite waard, je zult zeker versteld staan van de vele culinaire video’s!

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Let's Cook It TV, culinaire video site!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.